2015. szeptember 11., péntek

20% kedvezmény - Élj vele!

Arra gondoltam, hogy a Gyermekek Világnapja alkalmából egy remek lehetőséget kínálok. Mivel e szép nap szeptember 20-án lesz, az akció szeptember 15. és 30. között érvényes. Aki ebben az időszakban vásárol vagy rendel tőlem babát vagy bármely, általam készített dolgot (babatakarót, gyermek sapkát, textil képet stb.), a végösszeget illetően 20% kedvezményben részesül. Az ajánlatom más kedvezménnyel nem vonható össze!

Ha szeretnél babát vásárolni vagy rendelni, de nem tudod, hol keresd a munkáimat, akkor sincs nehéz dolgod. Több helyen is tudsz válogatni:
> Itt, a blogon a bal oldalon található menüsorból a "Címkék" közül tudsz választani, így láthatóvá válik az adott típusú munkák bejegyzéseinek sora.
> Meska boltomban jóval több termék közül tudsz csemegézni, valamint keresgélhetsz az eladott holmik között is.
> Facebook oldalamon általában időrendi sorrendben mutatom be a munkáimat, melyek nem mindig textilből készült dolgok.
> A zsámbéki óvodában minden hétköznap megfordulok, mivel kisfiamat viszem "dolgozni". :) Ha rám ismertek, állítsatok meg nyugodtan, örülni fogok! :)

Nem feltétlenül kell meglévő babát, babatakarót, gyermek sapkát, textil képet stb. vásárolni vagy rendelni, lehetőségeimhez mérten természetesen bármilyen egyéni elképzelés megvalósítására is nyitott vagyok, szeretem, ha van konkrét ötlet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Fontos! - - - - - - - - - - - - - - - -

Bármely oldalon is találod a kiválasztott terméket, minden esetben kérek egy e-mailt a pueretpuella1@gmail.com címre! A levélben írd meg a jelszót (ami kettő): "Gyermekek Világnapja" mondatba foglalva vagy csak úgy, vagy akár a levél címeként feltüntetve, a lényeg, hogy ne felejtsd el! Ha ez lemarad, sajnos, nem tudok kedvezményt adni.

Remélem, sikerül választani, és hamarosan munkára fogtok! :)

Legyen szép a napotok!

Szeretettel, Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése