2015. január 26., hétfő

Saját erőmből

Tudom, sok embernek nem okoz gondot egy profilkép, egy logo, egy fejléc és hasonlók megszerkesztése, meg úgy általában az image megtervezése és kivitelezése, tőlem azonban mérhetetlen odafigyelést, kitartást és Algopyrint kíván, de elképzelhető, hogy több dioptriás szemüveg és gerinctorna is szóba kerül a napokban... :) Leborulok az informatikusok és a mérnökök lába előtt! Hozzáteszem, hogy aktuális újításaimat egy szem magam vittem véghez, ezáltal most kicsit úgy érzem magam, mint egy hős.

És, hogy miért szenvedek ezekkel a dolgokkal, ha ilyen tüneteket okoz? Hát, csak azért, mert szeretném kicsit "pofásabbra" alakítani azt, ami nem egységes. A munkának ezt a részét is nagyon szeretem, bár kétségkívül több energiát emészt föl, mint a varrás. Nem akarok én nagy dolgokat, de minden nap akarom, és minden nap csak egy keveset akarok belőle... Így aztán bízom benne, hogy ti is észreveszitek majd a változásokat. Ha csak egy valamit vesztek észre, ami különbözik az eddigiektől, én már akkor is nagyon boldog leszek. Ezt megígérem. :)

Az új "profilképem" egy nemrég varrt babám, ami nagyon a szívemhez nőtt a színvilága miatt. Ezt a hangulatot szeretném kiterjeszteni a fent említett dolgokra, most félúton járok...


Legyen szép a napotok!

Szeretettel, Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése