2013. július 2., kedd

Piros pöttyös rózsaszín manóbaba

Végre volt egy kis szabadidőm a múlt héten. Először egy, már régóta a fejemben eltervezett babát varrtam, ami a színeket illeti. Alapvetően nekem nem illik egymáshoz a piros és a rózsaszín, azonban a rózsaszínnek van egy bizonyos árnyalata, amihez viszont kifejezetten tetszik a piros. Ez az eredmény látható most baba formában. 
Egyelőre sajnos, nem vásárolható meg. Tervezek ugyanis egy kis újítást, és ez a baba már ennek az "új hullámnak" a része. Lesz sok kis társa, akkor egyben is mutatom majd őket. Idővel... Az elkövetkező néhány hétben egy új, egységesebb árukészleten dolgozom. Az ok, amiért mindenképp egyben szeretném mutatni az új babákat, az az, hogy teljes maradjon a kollekció. Ha ugyanis egy baba elkészülte után azonnal megvásárolhatóvá kiáltom ki, szinte biztos, hogy pár napon belül (vagy azonnal) gazdára talál. Akkor lehetne pótolni, ami nem is volna baj, csak most épp azon fáradozom, hogy legyen egy induló készletem...
Ennek a babának a piros pompomjában van egy csörgőszerkezet is, ami egy kis, kb. 2 cm átmérőjű lyukacsos, műanyag gömböcske, benne a csörgővel. A hangja annyira szépen, lágyan, babásan cseng, hogy egészen biztosan bele fogom varrni bizonyos típusú babáimba.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése