2011. szeptember 23., péntek

Nyuszibaba

Őszintén: milyennek találjátok? Legyen még hasonló vagy dobjam ki a szemétbe?

6 megjegyzés:

 1. Szia!
  Szerintem nagyon jól sikerült, nagyon szép, és aranyos :-) Semmikép se dobd a szemétbe.
  Nem értem, a meskán senki se találja meg a babáidat? Szépek a munkáid, és az áraid nem a csillagos egekben vannak...ez nekem olyan furcsa.Én már akkor is "figyeltem" a boltodat amikor azokat az aranyos plüssöket csináltad. A kedvencem a sirály és a lány kukac volt :-) Szóval nagyon szép és aranyos lett ez a nyuszi is! Andi

  VálaszTörlés
 2. Ki ne dobd!! Nekem talán ez az eddigi kedvencem tőled! Nagyon édes! Hol kaptál ilyen jó kis "bundát", ha nem titok? Amiről Andrea ír, azt meg én sem értem, ha tényleg így van. Mondjuk nekem is vannak gondjaim e téren, hiába igyekszem... Nyuszimuszika nagyon aranyos mindenesetre! :)
  Ági

  VálaszTörlés
 3. Kedves Andi és Ági! Köszönöm nektek. Nem voltam benne biztos, hogy most tetszik-e nekem vagy sem. Komolyan. Volt már ilyen...
  Nem sokan vásárolnak tőlem... Az árképzés nem erősségem, én mindig csak azt nézem, hogy én megvenném-e, ha nem tudnám elkészíteni. Néha még így is drágának találom. Ezért nagyítom föl egy-egy babámat kétszeres méretre, mert így talán jobban megéri nekem és a vásárlónak is. Nem sokkal több munka van a nagyobb verzióval, csak picit több benne az anyag.
  Az állatkákkal azért hagytam föl, mert nem igazán volt rá igény, úgy vettem észre. A babákat jobban is szeretem. :o)
  Regényt tudnék ezekről a dolgokról mesélni, de nem teszem... Csak annyit tudok tenni, hogy igyekszem, aztán hátha egyszer... Bizakodom.
  Ági! Ezt a "borzos" (nem ez a neve, csak én hívom így) termo anyagot itt vettem: http://www.mathetextil.mtt.hu/ Tudom, neked nagyon messze van Budapest, de ha arra jársz... :o)))
  Puszillak Benneteket! :o)

  VálaszTörlés
 4. Köszi! Időközben én is megszerettem. :o)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon édes szerintem is, nem is találok benne hibát, pedig ez ritka :))) A Meska meg... hát igen, nehéz eligazodni rajta. De most közeleg karácsony, szerintem lesz igény ezekre a tündéri babákra.

  VálaszTörlés